Dagens tema var “Fra verdensmål til hverdagsmål”, og det blev belyst med spændende indlæg fra adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen, der satte fokus på vaner, om vi kan ændre dem og hvordan?

Derefter var der diskussion ved bordene ud fra dilemmakort.

Inden frokost gav national UNESCO ASP koordinator Poul Erik Christoffersen med titlen “A little less conversation – a little more action” os et interessant indblik i arbejdet i UNESCO og verdensmålsskolerne.

Se den korte version af filmen “Our Shining light” (5 min.): https://unesco-asp.dk/english-2/global-camp-2019-2/

Dagens sidste indlæg var en spændende diskussion i et panel bestående af Jens Sandahl Sørensen, udviklingsdirektør hos Hydro Precision Tubing, Allan Kaczmarek, CDO og grundlægger af SwipBox, Ulrich Dethlef Jørgensen, struktørlærling og Emma Klint Hansen, verdensmålsambassadør og studerende ved SDU i Sønderborg. Finn Karlsen styrede diskussionen, der på baggrund af spørgsmål fra alle medarbejdere, belyste mange spændende temaer og en god dialog.

Stor tak til arbejdsgruppen bag arrangementer samt oplægsholdere, paneldeltagere og alle medarbejderne, som sørgede for god stemning og engagement:)