30. okt. 2021 – Mai Klærke

Tønder Handelsskole og EUC Syd i Tønder havde den store fornøjelse at have besøg af kandidater til Tønder Kommunes kommunalbestyrelse i torsdags. Her deltog 2. og 3. årgang som lyttede til kandidaterne og stillede spørgsmål. Et af dagens to store emner for debatten var Tønder som en bæredygtig kommune.

Kandidaterne debatterede den grønne omstilling lokalt, og gav eleverne en indsigt i de problematikker og løsningsmuligheder, der er forbundet med bæredygtighed på et lokalt politisk niveau. Det blev blandt andet diskuteret, hvordan kommunen på bedste vis bliver bæredygtig, både ift. energi, psykisk sundhed og kvalitetsuddannelse.

Et uddrag fra debatten kan ses herunder

Stor tak til kandidaterne, der mødte debatlystne op.

Paneldebatten var arrangeret og styret af samfundsfagslærerne Christoffer Vibæk Nielsen og Paul Jacob Meyer.